Следвайте ни

Започва ремонт на улица "Родопи" в село Браниполе

viber icon

Улица "Родопи" в село Браниполе ще бъде изцяло обновена. Отсечката е част от републиканската пътна мрежа, затова ремонтът ще се извърши съвместно с Областно пътно управление. Ангажимент на пътната служба е цялостно асфалтиране на улицата. Община "Родопи" ще се включи с частична подмяна на бордюрите на тротоарите.

Още вчера беше направена съвместна проверка между специалисти от ОПУ- Пловдив и кмета на селото Даниела Стоилова. Те обходиха улицата и набелязаха необходимите пътно-ремонтни дейности.

Днес кметът на Община "Родопи" адв. Павел Михайлов, заедно със служители на общината и Даниела Стоилова извършиха втора инспекция, за да видят на кои места ще има необходимост от подмяна на бордюрите.

След преасфалтирането на отсечката ще се облекчи движението на пътуващите за селата Белащица, Гълъбово и Цар Калоян, както и за местността "Здравец".

"Когато институциите работят заедно, независимо от партийните си принадлежности, нещата просто се случват", обединиха се присъстващите.

При обиколката си Павел Михайлов се запозна с актуалното състоянието на улиците, включени в капиталовите разходи на бюджет 2020. Кметът провери и обектите, които подлежат на текущ ремонт през тази година.

При посещението си в Браниполе кметът на общината посети и детска градина "Синчец", чиято сграда е в много тежко състояние и трябва да се събори. За пореден път Михайлов подчерта, че построяването на нова детска градина в селото е основен приоритет, който е поет от новото ръководство на "Родопи".

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?