Следвайте ни

Зам.-кметът на "Родопи" благодари на полицай №1

viber icon

Благодарност към директора на Областна дирекция на полицията в Пловдив ст. ком. Йордан Рогачев изказа заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов пред министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Рогачев получи признание за заслугата си в овладяване на заразата от COVID -19 в село Брестовица, където ромският квартал се оказа огнище на заразата. За да се спре разпространението на болестта се наложи засилено полицейско присъствие в махалата и ограничаване на движението.

„Получихме пълно съдействие от органите на реда в една ситуация, която беше критична за село Брестовица и нашата община. Най-малкото, което можем да направим е да бъдем коректни и да изкажем нашата голяма благодарност. Поднасям искрени благодарности към началника на полицията – ст. ком. Йордан Рогачев и неговите служители, затова, че организацията и работата им за овладяване на заразата беше перфектна”, каза Владимир Маринов, заместник-кмет на община „Родопи”.

По време на  срещата си с министър Маринов беше дискутирана и темата за битовата престъпност в малките населени места и предвидените мерки и действия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?