Следвайте ни

ВМЗ работи на пълни обороти, подписва нови договори

viber icon

ВМЗ ЕАД – Сопот работи на пълни обороти, темпът няма да бъде намален и през следващите месеци. Още в началото на идната седмица се очаква подписването на нови търговски договори, които да осигурят необходимите финансови постъпления в дългосрочен план, съобщи изпълнителинят директор инж. Иван Гецов.

 Дружеството е снабдено с всички необходими суровини и материали за дългосрочна работа. Подсигурено е с договори и се намира в добро финансово  състояние.

Не се предвиждат каквито и да било съкращения на персонала.

Ръководството на ВМЗ – Сопот уведомява ежедневно   „Държавната консолидационна компания“ и лично министъра на икономиката за ситуацията във фирмата и за мерките, които ежедневно се добавят.

Предприети са  необходимите мерки с цел неутрализиране или минимизиране разпространението на COVID-19 и влиянието  върху работния процес в дружеството, съобщиха от дружеството за боеприпаси в Сопот.

 

Всички възникващи въпроси биват решавани и още през следващата седмица се очаква подписването на нови търговски договори, които да осигурят необходимите финансови постъпления в дългосрочен план.

Изпълнителният директор на дружеството инж. Иван Гецов заяви, че  „ВМЗ“ ЕАД ще излезе по-силно от създалата се ситуация единствено и само чрез обединени съвместни усилия на целия персонал.

 

 

  

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?