Следвайте ни

ВМЗ работи на пълни обороти, подписва нови договори

viber icon

ВМЗ ЕАД – Сопот работи на пълни обороти, темпът няма да бъде намален и през следващите месеци. Още в началото на идната седмица се очаква подписването на нови търговски договори, които да осигурят необходимите финансови постъпления в дългосрочен план, съобщи изпълнителинят директор инж. Иван Гецов.

 Дружеството е снабдено с всички необходими суровини и материали за дългосрочна работа. Подсигурено е с договори и се намира в добро финансово  състояние.

Не се предвиждат каквито и да било съкращения на персонала.

Ръководството на ВМЗ – Сопот уведомява ежедневно   „Държавната консолидационна компания“ и лично министъра на икономиката за ситуацията във фирмата и за мерките, които ежедневно се добавят.

Предприети са  необходимите мерки с цел неутрализиране или минимизиране разпространението на COVID-19 и влиянието  върху работния процес в дружеството, съобщиха от дружеството за боеприпаси в Сопот.

 

Всички възникващи въпроси биват решавани и още през следващата седмица се очаква подписването на нови търговски договори, които да осигурят необходимите финансови постъпления в дългосрочен план.

Изпълнителният директор на дружеството инж. Иван Гецов заяви, че  „ВМЗ“ ЕАД ще излезе по-силно от създалата се ситуация единствено и само чрез обединени съвместни усилия на целия персонал.

 

 

  

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?