1939
Следвайте ни

След 30 г без сватба: Двойка избра Ситово да се врече във вечна вярност

viber icon

След близо 30 години без сватба в населеното място, в красивото родопско село избраха да се врекат във вечна вярност Росица и Гавраил Цекови. Бракосъчетанието бе в кметството на Ситово, а лично кметската наместничка Виделина Скръчкова узакони брака с празнично слово, което трогна присъстващите. За празника кметството посрещна младоженците и кумовете им с празнична украса от балони, сърца и живи цветя. 

"Избраха от тук да започнат пътя си заедно и да дадат живот на мечтите и надеждите си. Изключително съм щастлива, че те и кумовете им сложиха началото на нови дни и за селото, забравило повече от 30 години чудните думи на вричането. Бъдете щастливи, скъпи младоженци, слънце и златен дъжд да следват стъпките ви", пожелаха на двойката от кметството в красивото родопско село. 

Младоженците са от Пловдив, но избрали да се врекат във вечна вярност в красивото селце Ситово, като обяснили, че няма нищо случайно в избора им. 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?