Следвайте ни

Цяло Марково излезе да си разкраси парка СНИМКИ

viber icon

Цяло Марково излезе тази събота за разкрасяването на парка в селото. Инициативата "Кауза Марково" увлече десетки жители на едно от най-атрактивните села в Родопската яка, прочуло се като Пловдивския Бевърли хилс заради големите и луксозни къщи там.

 

 

"Благодаря на всички марковци, които се включиха в инициативата за облагородяването на парка ни! Благодаря на всички, които дариха цветя, не жалеха труда си и всеотдайно се включиха", каза кметът на селото Десислава Терзиева. Тя също не пощади сили и енергия и се включи активно в разкрасяването на парка. Терзиева благодари на читалище "Алеко Константинов-1907" , Сдружение "БГ Бъди активен" и на служителите на кметството.

 

 

Заедно с жителите на селото ръкави запретнаха и кметът на община "Родопи" Павел Михайлов, председателят на Общинския съвет Георги Цанков, общинските съветници Ангел Рахов, Йордан Божков и Пламен Кабаков, както и служители от общината. 

 

 

"Когато сме единни като днес, можем да постигнем всичко", смятат участниците в акцията. Инициативите за облагородяването на парка ще продължат, категорични са от кметството. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?