71

Пловдивският Бевърли Хилс настръхна: мащабно строителство кипи до язовира СНИМКИ

Жители на село Марково са на нокти заради мащабно строителство до язовира на Пловдивския Бевърли хилс. Строителните работи там кипят от близо месец, а хората се чудят какво точно става, още повече, че всичко се случва в близост до водоем. 

По случая вече са депозирани две жалби при кмета на Марково Десислава Терзиева. Едната е от Сдружението "Моето село Марково", а другата е придружена с подписка от живеещите в района. 

"На 4 октомври внесох докладна до кмета на Община Родопи с искане за проверка и становище какво се строи на мястото, разполага ли изпълнителят с всички разрешителни и нужната документация", обясни пред "Марица" кметицата на Марково Десислава Терзиева. 

Според запознати строителството прилича много на изграждането на път. Доколко обаче той е законен предстоят да проверят и уточнят от Община Родопи, тъй като строителните разрешения се издават от администрацията на голямата община, а не от кмета на населеното място. 

Снимки: Facebook

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
МАЙКА МУ

МАЙКА МУ

03.11.2021 | 11:24

ТО ПЪК В БЕЛАЩИЦА Е ПО РАЗЛИЧНО ДО ЕДНА ОТ ОБЩО ТРИ СПИРКИ В СЕЛОТО ИМА ДУПКА - КРАТЕР ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ДОБРЕ ЧЕ ИМАМЕ КМЕТ...

Отговори
0 0
jjj

jjj

30.10.2021 | 16:45

И какво? - кметицата се прави на ущипана стюардеса и не знае какво се строи, а?? Аман от номера!!

Отговори
21 1
Ком

Ком

30.10.2021 | 14:22

Да заселят някой катун

Отговори
9 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?