49

Павел Михайлов: Да прекрачим в 2023 година с вяра в собствените си сили и надежда за едно по-добро бъдеще

Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов честити настъпването на Новата 2023 година с надежда  и отправя пожелания за здраве и късмет във всеки дом.

Ето какво казва в обръщението си кметът Павел Михайлов: 

Уважаеми съграждани и жители на община „Родопи“, 

Отброяваме последните дни на 2022 година- време, в което всеки от нас поглежда с преценка назад и с много надежда към предстоящите дни.

Измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е било трудно, ние, жителите на община „Родопи“ успяхме. Нашата община върви напред, става по-красиво, по-привлекателно и по-уютно място за живот. И най-важното – община „Родопи“ е с бъдеще, което заедно всички градим.

Поставихме началото на много нови традиции, бяхме съзидателни и отговорни към доброто развитие на нашата община и населените места в нея.

В тези дни на равносметка се надявам всеки от вас да получи удовлетворение от постигнатото и да застане на прага на Новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, съзидателен дух, енергия за ползотворни дела. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.

Да прекрачим в 2023 година с вяра в собствените си сили, надежда за едно по-добро бъдеще, благополучие и просперитет.

Благодатна Нова 2023  година!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Наглеците  с мерцедеси

Наглеците с мерцедеси

30.12.2022 | 16:47

Мазни мутрички кога ще си махнете S класите от плочките на главната наглеци безподобни ??? Нямат мозък които са гласували за вас ? Срам и позор

Отговори
2 1
Един шофьор

Един шофьор

31.12.2022 | 08:07

Никой нормален човек няма да гласува за тоя главок. Всичко е нагласено предварително.

Отговори
3 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?