Следвайте ни

Пътят за Лилково пак се свлече

viber icon

Ново свличане на разбития път до селата Ситово и Лилково се активира днес. Участък от пътя пропадна този път между с. Плочник и разклона за селата Ситово и Лилково.

Преди няколко седмици се свлече част от пътя на друго място в района. Това накара жителите на двете села да излязат на протест. Те отправиха и отворено писмо до институциите , с което настояваха най-после участъкът от 9 км до селата им да бъде асфалтиран.

След среща в областната управа преди дни стана ясно, че участъкът от 9 км ще бъде ремонтиран от  Бойково до с. Брезовица.  Предвижда се полагане на трошено-каменна настилка, асфалт, както и възстановяване на канавки и водостоци.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Лилково

Лилково

07.02.2021 | 20:33

Само човек без мозък може да повярва на кака Данче. Абе вие добре ли сте?, Пари няма каквото и да ви казват. Идеята беше да не протестирате. И специално за тези селяни,които не искаха хубав път,защото чужди хора щели за се качват нагоре.... Ами хак ви е! Простотията българска край няма! Сега си ближете раните,защото път скоро няма да видите! И като минат изборите, пак ще ви надупят!

Отговори
4 2
Обнадежден

Обнадежден

07.02.2021 | 20:04

Викайте Батю - само той може да помогне!

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай