49

Община „Родопи“ изпраща 10 000 лева на наводнените карловски села

Финансово подпомагане в размер на 10 хиляди лева от Община „Родопи“ ще получат най-засегнатите от наводненията в началото на месеца села от Община Карлово. Това реши единодушно местният парламент на „Родопи“ по предложение на председателя на съветниците Георги Цанков.

„Предложих именно пряка финансова помощ, за да може сумата, макар да не е голяма, да се вложи в това, което наистина е най-необходимо“, обоснова се Цанков, като изрази задоволството си от постигнатото по темата абсолютно единомислие на днешната сесия на ОбС „Родопи“.

По традиция дневният ред съдържа много предложения, които само днес са около 120. Голяма част от точките са за одобряване на подробни устройствени планове.

Това е най-яркото доказателство за изключително големия интерес към общината през последните години, коментира още председателят Георги Цанков. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
кой ли ме чува

кой ли ме чува

30.09.2022 | 16:16

Аз бих предложил Цанков заедно с тримата заместник кметове, началници,секретаря на общината, началнците на отдели,секретарки и шофьори да отидат на място да запретнат ръкави и един месец да помагат на пострадалите карловски села!

Отговори
2 0
$€£

$€£

30.09.2022 | 16:24

Цанков ако ограничи «бялото» за няколко месеца и ще може да задели 10000 лева за лично дарение към пострадалите.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?