Следвайте ни

Община Родопи дарява 5 хил. лева на болница "Св. Мина"

viber icon

Община „Родопи” подкрепя здравната система, като  ще дари сумата от 5 хиляди лева  на МБАЛ „Св.Мина“, която се превърна в първата ковид-болница в страната.  Дарението има за цел да подпомогне болницата в условията на нарастващ брой заболели от коронавирусна инфекция.

„В тежки ситуации като тази вярваме, че най-добрият начин да се справим е като всички сме обединени, адекватни и единни. С това дарение  показваме своята съпричастност към благородните усилия на българските медици. Сумата не е голяма, но се надавям, че ще успеем да осигурим още по-добра и успешна грижа за най-силно засегнатите жертви на панедмията”, коментира Владимир Маринов, който временно изпълнява длъжността кмет на община „Родопи”. Той пожела възможно най-скоро да преодолеем последствията от създалата се кризисна ситуация.

„В момента проблем е не толкова осигуреността с болнични легла, а недостигът на квалифициран медицински персонал, който да се грижи за болните в лечебните заведения. Затова се надявам, че средствата ще бъдат в полза на ръководството на лечебното заведение”, каза още Владимир Маринов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Тръгвай си

Тръгвай си

20.11.2020 | 14:35

Ако Здравка се върти на пилона ще изкара повече пари.Поне ще имаме файда от нея.Сега ,освен да съсипва друго не прави.

Отговори
4 0
Алексиев

Алексиев

20.11.2020 | 14:11

Даренията не се ли гласуват на общинска сесия? Нямаше ли един съветник поне да каже, че се излагат. Или некомпетентният Маринов се е оакал да подарява нещо без да има право!

Отговори
3 0
СРАМ

СРАМ

20.11.2020 | 13:02

Как не го е срам този зам кмет да се хвали с обидните пет хиляди лева дарение за болницата!!! Та това е цяла община! Този същият си купи за дебелият си ...... на зам кмет чисто нова кола за петдесет хиляди лева преди няколко месеца, когато стана зам. кмет на Родопи!!! Все едно аз да се похваля, че съм дарил пет стотинки!!! Популизмът на такива е срам!!!

Отговори
3 0
Тотев в затвора. Здрввка и здравко незабавна оставка

Тотев в затвора. Здрввка и здравко незабавна оставка

20.11.2020 | 12:20

Дотам ли я докарахте некадърници.Една селска община да ви дарява "великата сума "от 5 хил. Лева на 400 хил.град и то на общинска сиреч на пловдивчани болница.

Отговори
7 1
Пловдив

Пловдив

20.11.2020 | 12:16

Ще съживявате мъртвец! Поредната безсмислена инвестиция!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай