2374
Следвайте ни

Обновиха сградата на училището в с. Кадиево

viber icon

За началото на учебната година община „Родопи” обнови срадата на училището в село Кадиево.

След ремонта кметът на общината Павел Михайлов посети ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", където беше посрещнат от директора Андрей Шаламанов. Близо 60 деца от селата Кадиево, Златитрап и Оризари учат в ремонтираната сграда.

"Този проект превърна сградата на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в съвременна и комфортна учебна среда. С обновяването на сградата на училището се осигурят и по–комфортни условия на жизнената среда за децата и персонала в заведението. Радвам се, че изпълнихме поредното обещание, положихме много усилия и успяхме. Основен наш приоритет е работата за децата и младите семейства”, коментира кметът Павел Михайлов.

Общинският кмет инспектира и ремонта на здравната служба в селото. Кметът на селото Лиляна Петрова  информира, че в рамките на проекта се предвижда  подмяна на старата дограма.

„Ремонтът на здравната служба е изключително важен за Кадиево. Освен това със средства по ПУДООС, беше подобрена и инфраструктурата около сградата, направено е озеленяване на площада до кметството. Проектът е спечелен от кмета на селото Лиляна Петрова”, похвали коолегата си кметът Павел Михайлов.

Предстои да бъдде направен ремонт и хидроизолация на покрива на клуба на пенсионера, който е в лошо състояние. Очаква се подписване на договор  с ДФ "Земеделие" за изграждане на нова детска площадка.

„Очевидно е, че Кадиево се променя”, заяви кметът Павел Михайлов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

адвокат

адвокат

11.11.2021 | 08:03

кмете започна ли да си събираш багажа? Ако не си…… в зтвора и без багаж вземат!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?