Следвайте ни

Новият кмет на Община Родопи и съветниците положиха клетва СНИМКИ

viber icon

29-имата съветници от Община Родопи, начело с новоизбрания кмет Павел Михайлов, положиха клетва преди минути. Залата на местния парламент се оказа тясна за всички гости.

Още в ранни зори съветниците се събраха пред общината официално облечени и видимо развълнувани преди клетвата. На нея присъстваха депутатът от БСП Манол Генов, както и Петър Петров, зам. областен управител на Пловдив. В залата присъстваха и кметовете на селата на територията на община Родопи.

Пожелавам на всички кметове успешен мандат и да бъдат все по-близо до хората. Обещах, че Община Родопи трябва да покаже, че е една модерна община, каза новоизбраният кмет Павел Михайлов.

На клетвата присъстваха съпругата му Ирина, както и и синовете му Максим (9 г.) и Михаил (14 г.)

В момента съветниците се подготвят за избор на председател на общинския съвет. От ГЕРБ предложиха Галина Въдева. От партия Обединени земеделци издигнаха кандидатурата на Георги Цанков. Предстои гласуване.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?