Следвайте ни

Нов заместник-кмет в община „Родопи”

Емилия Иванова поема ресор „Строителство, инфраструктура и екология”

viber icon

Община „Родопи” има нов заместник-кмет. Емилия Иванова поема поста от Владимир Маринов, който беше избран за народен представител в 46-ия парламент.

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов представи новия заместник-кмет  пред колегите си в общинска администрация.

Емилия Иванова поема един от най-тежките ресори в администрацията – „Строителство, инфраструктура и екология”.

„За година и половина община „Родопи”  показа, че има потенциал да се развива, да печели проекти и да инвестира в инфраструктурата си. Считам, че темпото, с което започнахме и политиката, която следваме ще бъде продължена”, каза кметът Павел Михайлов.

„Приемственост” беше думата, която новият заместник-кмет  определи, като водеща в работата си.  Емилия Иванова е с мениджърски опит, натрупан в частния сектор. От пет години работи в държавната администрация, като регионален директор „Социално подпомагане” в областта.

„Днес отново съм изправена пред предизвикателство. Поемам един ресор, който е труден за управление, но с опита, който имам, смятам, че ще бъда полезна в община „Родопи”. Ще продължа постигнатото до момента, пожелавам сили и успех в съвместната ни работа”, каза новият заместник-кмет Емилия Иванова.

При официалното й представяне Павел Михайлов благодари за високия професионализъм и отличната работа на досегашния титуляр Владимир Маринов, който напусна екипа на общината след извънредните парламентарни избори през юли.

„Искрено се надяваме, че и в бъдеще, като народен представител в 46-ото Народно събрание, ще получаваме  подкрепа и съдействие, за да осигурим по-добра среда и условия за хората от община „Родопи”, пожела кметът Павел Михайлов. 

На свой ред Владимир Маринов благодари на колегите си и пожела успех в работата на своя приемник.

„Вярвам, че почтеното и отговорно управление ще продължи, задължени сме да изпълним обещаното и да работим за благото на общината”, каза Маринов .  В знак на призантелност за чудесната работа и усилията , като заместик-кмет на общината той получи подарък- авторска платстика и плакет с герба. 

„С новия заместник-кмет Емилия Иванова, смятам  че ще продължим работата в екип, конструктивно, за успешното развитие на общината”, каза Георги Цанков, председател на ОбС”Родопи”. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Елка

Елка

03.08.2021 | 18:50

Много е симпатична.

Отговори
0 0
.Брестник

.Брестник

02.08.2021 | 22:51

Една студена водица ще ги черпя на изпроводяк тези от снимката след година и полвина

Отговори
0 0
Иванов

Иванов

02.08.2021 | 16:08

Не е нужно някой да му маже кънките на кмета. Видя се вече, че НЕ става за тази работа. Само чупи стойки и каканиже голи приказки.

Отговори
2 1
Един няивник на средна възраст

Един няивник на средна възраст

02.08.2021 | 15:40

Михайлов ако знае как му е наточил кънките Цанков! Още няколко няколко пируета и край на представлението!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?