Следвайте ни

Нидерландци се облизват за кметския мед на Борислав Инчев

viber icon

Нидерландци вече се облизват за меда на заместник-кмета на Община "Родопи" и бивш районен кмет на Пловдив Борислав Инчев. Той е получил няколко заявки от Ниската земя, където ще бъде първият му пробив на пазара зад граница. До момента Инчеве затворил над 200 буркана мед и е извадил 7 малки пчелни пити. Продукцията обаче е резервирана буквално още преди да стегне капачките. "Извиних се на всички хора, които проявиха интерес, но нямам възможност да изпълня исканията им. Ще карам по ред на записване", заяви пред "Марица" ентусиазираният пчелар. 

 Той полага грижи за общо 160 кошера. Единият му пчелин, както и медът са биосертифицирани. "Медът е с изключително добри показатели като цвят, аромат, а като структура е уникален, защото съчетава паша, която пчелите успяват да вземат от много различни растения - акация, дива круша, дива ябълка, билки. Полифлорен мед, който повдига имунитета и зарежда организма. В Нидерландия хората обръщат внимание на качествените продукти", посочи зам.-кметът на "Родопи".

Инчев твърди, че е започнал да се занимава с пчеларство, защото това е начин да върне жеста на природата, която ни дава блага. И похвали пчелите, че имат перфектен нюх за агресорите и добрите хора.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Първи Юни

Първи Юни

05.07.2021 | 13:39

За Златитрап жилото, а за нидерландия мед! Не искаме пчелари ,а общинари.

Отговори
1 0
нап ......

нап ......

01.07.2021 | 09:55

тоя е хубаво да го огледат на тема дограма.........и поръчки за саниране и ремонти.......

Отговори
0 0
Служител

Служител

30.06.2021 | 21:57

Г-н зам. кмет Инчев ако има три присъственни дни на месец в община Родопи пак добре! С какви очи получава заплата! Фигурант!

Отговори
5 0
Родопска розова повърня

Родопска розова повърня

30.06.2021 | 22:26

Неази Таир - зам кмет на Родопи -ДПС ходи пет дни на месец. Остриетата на Родопи зам. кметове Инчев- ВМРО Таир- ДПС

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?