2374

Най-накрая: Ремонтират улица в Златитрап след десетилетия чакане

Кметът на община "Родопи" обра овациите и благодарностите на жителите

Началото на дълго чакан ремонт в Златитрап започна с аплодисменти за кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов

Жителите на село Златитрап обсипаха с благодарности кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов, който откри началото на ремонта на улица „5-та“ в селото. Реконструкцията на пътната отсечка е чакана с десетилетия от хората.

„Дойде ред и на нашата улица. Благодарим ви за подкрепата, защото за толкова години свикнахме да виждаме само кърпежи на дупки, някои от които са се превърнали в ями “, споделиха хората, с които кметът на общината Павел Михайлов се срещна по време на кратката церемония по първа копка. На нея присъстваха кметът на селото Анелия Уланова, заместник-кметът Емилия Иванова и общинският съветник Христо Седмаков.

Улицата е с дължина над километър, но е  в плачевно състояние, макар да е основна и главна за жителите на Златитрап. Ремонтът е за близо половин милион лева.

„ Чувствам се удовлетворен, защото виждам колко доволни са хората. Ще продължаваме да отстраняваме проблеми и ще влагаме още усилия в подобряване на инфраструктурата на всички населени места в община „Родопи“ , въпреки че понякога това се случва по-бавно отколкото би ни се искало“, сподели кметът Павел Михайлов.

Ремонтът няма да възпрепятства преминаването на автомобилите, увериха от строителната фирма. Той се извършва със средства от общинския бюджет.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?