Следвайте ни

На косъм от огнено бедствие край Брестовица СНИМКИ

viber icon

Пламна гората в пресечена местност край Брестовица, но благодарение на бързата реакция на институциите, не се стигна до огнено бедствие.

Граждани са сигнализирали в кметството за възникнал пожар, като кметът Любен Радев и Анастас Иванов са били първите отзовали се.

С подръчни тупалки и вода те са опитали да ограничат разрастващия се пожар до пристигане на специализираните екипи.Трудния достъп до терена допълнително затруднил техниката, но ситуацията е овладяна. Пожара е обхванал над 10 дка, а причината все още е неясна.

"Благодарение на бързата реакция на институциите и локализиране на огъня беше предотвратено опожаряването на хиляди декари гора", съобщават от кметството.Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пожар

Пожар

04.07.2020 | 00:07

Тия дето са го запалили са тъпаците, а институциите да го гасят. Харчи се ресурс заради главанаци. Браво. Калпав народ слаба държава.

Отговори
3 0
Селяните

Селяните

04.07.2020 | 00:17

Какви граждани, те са го запалили

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?