Следвайте ни

Мистерия около самоубийството на пловдивския бизнесмен, нямал финансови проблеми

viber icon

52-годишният бизнесмен Димитър Джоков, който се простреля в главата и сложи край на живота си в нощта на 20 май, не се е оплаквал от финансови проблеми. Напротив. Бил е добър работодател, често е правил дарения за селото и за организирането на събори, помагал е на много хора в нужда. Това разказа пред „Марица“ бившият кмет на Първенец Георги Стаменов, който се познавал добре с Джоков по време на своя мандат, а и след това. 

„Говорих с приятели на Джоков. Те споделят, че не е имал финансови притеснения. Точно обратното. Бизнесът е вървял безпроблемно. По-скоро изразиха опасения, че е доста отслабнал и може да е боледувал от нещо сериозно, да се е отчаял и това да го е подтикнало да сложи край на живота си“, каза още Стаменов. 

За всички близки и приближени на Димитър Джоков остава неясно защо е решил сам да отнеме живота си. Сигурно е, обаче, че уважението към него е било огромно, а доказателство за това са добрите думи за бизнесмена в различни постове в социалните мрежи.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?