4232

Кметът Павел Михайлов откри поредна ремонтирана улица в Крумово

Той даде старт на реконструкцията на улица „Синчец“ в Браниполе

Улица „Славянска“ в село Крумово е готова след ремонт

Отсечката е изпълнена по всички стандарти и вече е с изцяло променен облик. Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и кметът на селото Стоян Минчев символично прерязаха лентата на новия обект. На кратката церемония присъстваха заместник-кметът по строителството Емилия  Иванова, управителят на фирмата-изпълнител, жители на селото.

„Улицата е с нова асфалтова настилка, подменени тротоари и бордюри, и с положена хоризонтална и вертикална маркировка“, коментира кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов.

Началото на втория мандат на Павел Михайлов започна с откриване на строителството на улица „Синчец“ в Браниполе. Старт на ремонтните дейности беше даден в присъствието на кмета на селото Даниела Стоилова и заместник-кмета Емилия Иванова.

„Улицата ще бъде изпълнена с изграждане на канализация и водопровод. Ще бъде подменена тротоарната настилка и ще бъде положен нов асфалт. На улица „Синчец“ се намира новата сграда на детската градина. За нас беше много важно да предвидим изпълнението на ремонтните дейности точно на нея“, каза при откриването на ремонта кметът на общината Павел Михайлов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?