71

Кметът на „Родопи“ събра хората от третата възраст на коледно парти

С много музика, забавни игри и добро настроение хората на третата възраст в община „Родопи“ отбелязаха настъпването на Коледно-новогодишните празници.

Празникът на възрастните хора се проведе под патронажа на кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов. Тържеството уважиха председателят на ОбС „Родопи“ Георги Цанков, заместник-кметът Борислав Инчев, кметовете на Първенец Ренета Плевнелиева, на Крумово-Румяна Самоковарева и на Кадиево Лиляна Петрова, както и кметският наместник на Скобелево Петко Петков.

Млади по дух и жизнени, с кръшни български хора и танци, пенсионерите от клубовете в населените места се веселиха на коледното тържество, което се проведе в известно заведение в Първенец.

„Скъпи приятели, изпращаме една успешна година, в която показахме, че в община „Родопи“ може да се работи за хората и населените места. Щастлив съм, че в навечерието на Рождественските празници сме заедно. Пожелавам ви да се веселите и да отнесете коледно настроение в домовете си. Желая ви от сърце здраве, усмивки, радост и обич в семейството“, пожела кметът Павел Михайлов.

Томбола с много награди зарадва пенсионерите, а голямата изненада беше златно  късметче от първото съвместно новогодишно тържество. Подаръкът от Тодорка Георгиева от пенсионерски клуб „Културна среща“ в село Крумово отиде в клуба в село Първенец, след като кметът Павел Михайлов изтегли печелившия номер.

С младежки ентусиазъм хората от „златната възраст“ показаха завидни танцувални и певчески умения. Празникът продължи до късния следобед на деня.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?