2374
Следвайте ни

Кметът на община "Родопи" поздрави съграждани и гости за Рождество Христово СНИМКА

viber icon

Кметът  на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към своите съграждани и гости на общината с настъпването на Рождество Христово.

От свое име и от името на общинска администрация  „Родопи” от сърце са пожеланията  преди всичко за здраве на Вас и близките ви, много топлина в сърцата и домовете ви, благоденствие и късмет!

За втори път изпращаме година странна, противоречива, година на много изпитания и трудности за всеки един от нас. Година, която отново ни предаде най-важния житейски урок , а именно, че здравето и опората от близките хора е най-голямата сила, която може да имаме”, се казва в поздравителния адрес.

Павел Михайлов отправя послание всички да сме заедно, така както е семейството. "Рождество Христово отново ще ни напомни, че е време да поспрем поне за малко надпреварата с времето, да погледнем с добри очи на човека до  себе си, да усетим обичта и подкрепата на близките и приятелите. А, когато се наложи , да разчитате на помощта на общинските структури. Защото ние, Вашите служители от общинска администрация и социалните звена, сме готови да ви подадем ръка и да ви съдействаме със знанията, опита и възможностите, с които разполагаме”, обръща се към жителите на общината кметът Павел Михайлов.

Обръщението завършва с пожелания за здраве,  късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Граматиков

Граматиков

25.12.2021 | 09:09

Може би иска да каже съселяни...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?