Следвайте ни

Кандидат за власт се прави на фотомодел

viber icon

В предизборната битка всичко е разрешено. Явно това си мислят някои от мераклиите за власт, докато напират към управленския пост. 

Жители на община „Родопи“ хванаха в крачка единия от кандидатите за кмет. Хората твърдят, че на част от предизборните плакати на коалиция „Обединени земеделци“ е сложена снимка на красив модел, който, изглежда, е взет от интернет. До този извод достигнали местните жители, след като видели, че същият кадър на красивото момиче е в реклама, приканваща към онлайн регистрация на фирма. 

Оказва се, че освен картинката, кандидатът за кмет на въпросната политическа формация копира жеста на момичето и за снимката на собствените си агитационни материали. Хората ни изпратиха и снимки, които подхранват съмненията им за интелектуална кражба.

„Най-отдолу на плакатите е написано, че купуването и продаването на гласове е престъпление. Никъде обаче в тях не се казва, че копирането от интернет на снимки с хубави жени, макар и за агитация, е наказуемо“, шегуват се в община „Родопи“ с постъпката на кандидат-кмета и неговите коалиционни партньори.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?