71

„Женско царство“ напълни залата на читалището в Брестовица

При голям интерес и препълнена зала се състоя театралният спектакъл „Женско царство“. Над 500 зрители аплодираха Искра Радева  и актьорите от театър „Искри и сезони“ Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев и Ивайло Калоянчев  на сцената на НЧ „Съзнание - 1873“ в село Брестовица.

На изключителната актьорска игра се насладиха и кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и заместник-кметовете Емилия Иванова и Борислав Инчев.

Спектакълът, който представя класическия текст  на Ст. Л. Костов с много хумор, танци и песни беше подарък от ръководството на община „Родопи“ за жителите и гостите на населените места по случай Рождественските празници.

Кметът Павел Михайлов поздрави актьорите за чудесния спектакъл и поднесе красива цветна кошница на Искра Радева- създател на театъра, продуцент и режисьор. Той отправи пожелание към всички да усетят коледния дух заедно със семействата си.

„В това забързано ежедневие не успяваме да обърнем достатъчно внимание на най-близките хора до себе си. А Коледа е време  за споделяне, за поздрав и топлота“, каза кметът Павел Михайлов.

„Женско царство“ е постановка за двете най-могъщи сили, които движат света – Любовта и Властта. Любовта, която ражда живота и осмисля съществуването ни и могъщата сила на властта- понякога непосилна за тези, които я притежават и често се променят под натиска й.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?