Следвайте ни

Хората в Крумово: По-добре в Пловдив с по-големи данъци, отколкото в „Родопи" без улици

viber icon

Възмутен читател на Marica.bg изпрати снимки на кални и разбити улици, като твърди, че те са в село Крумово. В гневно писмото той попита дали е нормално да живееш и отглеждаш деца в подобни условия.

Ето текста на писмото:

"Това е състоянието на десетки улици в с. Крумово, общ. Родопи. Просто вече ни омръзна и тези, и онези да ни лъжат. Това според вас нормално ли е? Как се отглеждат деца в подобни условия и се води нормален начин на живот? Чрез вас дано тези снимки достигнат и до Бойко Борисов и да дойде и той при нас с джипа да отпусне малко пари, за да може и ние нормално да живеем. Ясно е, че от общината нищо няма да направят и въпреки огромния бюджет, афиширан по медиите тези дни от 38 милиона лева, не са заделили и една стотинка за уличната мрежа в нашето село. Ако така ще я караме, по-добре да се организираме и да се местим към град Пловдив, отколкото да плащаме евтини данъци и да живеем в мизерия! Дано ни излъчите материала, в медиите ни е надеждата за по-добър живот!", гласи текстът на писмото.

Читателят уточни, че разбитите и кални улици са ул. "Сергей Румянцев", ул. "Ивайло", ул. "Тунджа",ул. "Орфей", ул. "Венера", ул. "Римски мост", ул. "Иван Вазов", ул. "Раковски", ул. "Ген. Скобелев".

„Това са централни улици, които са пресечки на главната улица в селото и водят до детската градина, училище и т.н", стана ясно още. 

Изказаната позиция е на читателя на „Марица". Екипът ни потърси за коментар Община Родопи. Редакцията е готова да публикува позицията на администрацията, щом бъде получена. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Завистник от Строево

Завистник от Строево

19.03.2021 | 09:12

Цццц..! Тея имат и чакъл..!!

Отговори
1 0
Завистник от Строево

Завистник от Строево

19.03.2021 | 09:11

Цццц ..! Тея имат и чакъл....!!

Отговори
2 0
Бъбу

Бъбу

19.03.2021 | 07:15

И двете измислени общини са напълно ненужна администрация. И когато се оплакват от липсата на достатъчно транспортни връзки с Пловдив защо се обръщат към пловдивския кмет нали си имат такъв на Родопи, на Марица. Време е тези администрации да се преместят в селата да са по близо до хората които са ги избрали. А Пловдив да му мисли може да расте само на височина.

Отговори
2 0
Гласоподавател

Гласоподавател

19.03.2021 | 07:08

Интересното е,че кметицата им на Крумово е от ГЕРБ а партията им с вожда не се сещат за селото. Крумово е най разбитото село в община Родопи. Имат главна улица да се фукат пред Европейците направена недоправена и всички други вътрешни улички са лунен пейзаж.

Отговори
4 0
друг атанасов с калашников

друг атанасов с калашников

18.03.2021 | 21:51

родопи и марица са пълен т"шак ...кметствата им в пловдив ... що ... като искате тези общини изнесете се от града и си направете кметства където искате може и в крумово и рогош ... хем ще ходите с галош...ягодово правиха референдум и се оказа че искат галоша ... а, се редят на опашка пред райко даскалов ... преместете си кметството бре и не задръствайте града...много кметове, много общини, малко данъкоплатци само ползватели на община пловдив и нейните благини ...

Отговори
3 1
още 30 години

още 30 години

18.03.2021 | 21:48

Действайте, а не чакайте още 30 години да ви клатят в тази измислена комунистическа община Родопи. Референдум и сбогом! В Ягодово се оказаха най-наивни и прости, но никой не пречи на другите села в Родопи.

Отговори
6 1
Пловдив

Пловдив

18.03.2021 | 21:07

Тук кмета е прав,че трябва час по скор да се закрие община Родопи.

Отговори
8 0
Друг Атанасов

Друг Атанасов

18.03.2021 | 19:02

Много го интересува Боко вашия асфалт. Той иска четвърти мандат за да напълни ГАРДЕРОБА с пачки и кюлчета.Продължавайте да гласувате за ГЕРБ и този асфалт който го имате ще стане на дупки.

Отговори
5 8
Славчо

Славчо

18.03.2021 | 18:19

Следвайте примера на Обзор референдум , гласуват над 50%, а от тях поне 50% за и готово.

Отговори
7 0
Атанасов

Атанасов

18.03.2021 | 17:49

Ще дойде Боко с джипа ,даже и някое сако може да ви подари, самоче трябва да публикувате в пиГ на НидялкУ и иФчето,щото боко само тях чете.

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?