Следвайте ни

Електронна музика оглася Перущица, лее се жива бира

viber icon

Електронна музика ще огласи околността около Перущица в продължение на 12 часа и жива бира ще се лее в съботния ден. И за да има за всекиго по нещо – феста няма да мине и без вкусна храна, сладолед, пуканки и други лакомства в зоните за хранене. Това е първото по рода си дневно събитие с електронна музика и ще се проведе в Hills Brewery Park. 

Гостите ще могат да се насладят на приятната музика на Мелформатор – dj/vj колектив от Пловдив, който се свързва със събития на по-нестандартни локации. В отделните 12 DJ сета зад пултовете в близост до езерото ще чуете 6-те артиста: atns, denitza, ELEN, Mironov, sayulke, waysie. 

В унисон с музиката от 17 часа тематични коктейли с шестте Hills бири ще презентира професионалният барман и миксолог Илиян Илиев. Посетителите ще имат възможността да разгледат и пивоварната.

По време на събитието ще бъдат спазвани правилата за хигиена, дезинфекция и дистанция, отбелязват организаторите. Те подчертават още, че не се толерира внасянето на хранителни продукти и напитки отвън. 

Входът е свободен.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?