Следвайте ни

Дезинфекцират сградата на община „Родопи”

viber icon

Община „Родопи” извърши цялостна дезинфекция на административната сграда на улица „Софроний Врачански” 1А. С вирусоциден разтвор бяха  обработени всички помещения, разположени в четириетажната сграда.  С приоритет са местата, в които се обслужват граждани, съобщиха от общинската администрация. Обработката с  широкоспектърния  препарат „Клодан D“ включва и сградата на дирекция „Местни данъци и такси“.


Мярката е превантивна и е заради извънредното положение и ограничаване на разпространението на COVID 19.  Заради пръскането се наложи администрацията на „Родопи” да спре работа за половин час, а служителите  бяха изведени от сградата, по време на дезинфекционната дейност.


Дезинфекцията против коронавируса се осъщестява от ОП „Дезинфекционна станция“ в изпълнение на препоръките на Оперативния  кризисен общински щаб.


Припомняме, че Община „Родопи” е въвела и строги предпазни мерки. Пропускателният режим в сградата на администрацията е ограничен. Обслужването на гражданите е само на първия етаж, като в сградата се допуска по един човек, който задължително преминава санитарен контрол.
От общината отново призовават гражданите да се съобразяват с предписаните ограничителни мерки.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?