Следвайте ни

Деца и полицаи с грижа за бъдещето, засадиха дръвче СНИМКИ

viber icon

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово. Това е част от инициативата „Да пазим живота и да създаваме живот, стартът на която бе даден само преди няколко седмици от директора на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Второкласници от училището в Крумово участваха в открит урок по безопасност на движението и показаха своите знания за правилата на пътя. С демонстрации те разиграха реални ситуации на пътното платно , а заедно с инспектор Ботьо Гиргинов от сектор „Пътна полиция“ в Пловдив коментираха действията на своите връстници.

В края на урока петокласници от клуб „Млади еколози“ на учебното заведение, заедно със своите учители и служители на полицията, засадиха дръвче- символ на бъдещето.

Закупените от ст. комисар Йордан Рогачев дръвчета ще бъдат засаждани в двора на всяко учебно заведение, в което служители на полицията изнасят урок по безопасност на движението, като ще напомнят на подрастващите за грижата към човешкия живот.


С личен труд в инициативата се включиха и ученици от професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване ”Христо Ботев” в град Пловдив.


В часовете по практика те изработиха дървени табелки с формата на знак „СТОП“, на които е изписано посланието от кампанията на пловдивската полиция.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Mariana Ivanova

Mariana Ivanova

04.03.2021 | 20:14

Атрактивен бе урокът, изнесен от инспектор Гиргинов. Участниците в урока по БДП бяха третокласници. Моля, поправете.

Отговори
0 0
Mariana Ivanova

Mariana Ivanova

04.03.2021 | 20:13

Атрактивен бе урокът, изнесен от инспектор Гиргинов. Участниците в урока по БДП бяха третокласници. Моля, поправете.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?