4020

Читател на "Марица" : "Хеброс бус" пусна бус от Първенец до Пловдив, местата не стигат

Днес в 11:40 (бел. ред. неделя) се пробвах да хвана автобус от с.Първенец до Пловдив по линия Храбрино - Пловдив. За пореден път автобус нямаше, оплака се на редакционната ни поща Илия Калев, читател на "Марица".

Той разказа, че вместо автобус, дошъл микробус с 6 седалки. Тъй като идвал от с. Марково, в превозното средство имало само едно свободно място, а на спирката чакали поне 10 човека, разказа пред "Марица" Калев. Той твърди, че не получили никаква информация дали друг автобус ще дойде в близките часове. На телефонните обаждания не отговорил и диспечер.

"За пореден път задачите ми за деня бяха невъзможни за изпълнение и закъснях за уроци. Това вече преминава всякаква граница", оплака се Калев. 

Информацията бе категорично отречена от управителя на "Хеброс бус" инж. Веселин Дошков. Той обясни, че това се е случило в неделя заради намаления пътникопоток в почивните дни.

Сигналът е от неделя. Пътникопотокът в почивните дни е малък и затова изпращаме бусове, коментира пред "Марица" управителят на "Хеброс бус" инж. Веселин Дошков. През останалото време пътуват автобуси. Обикновено изпращам автобуси , но ако има ремонти , изпращаме бус, каза още инж. Дошков.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 1 оценки
4/5 от 1 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?