Следвайте ни

Борислав Инчев: Ресорът ми е тежък, но опитът ми тежи повече

За политика в общината няма да говоря, заяви новият зам.-кмет на "Родопи"

viber icon

Борислав Инчев стана третият зам.-кмет в Община "Родопи". Той пое ресора "Образование, култура, спорт, младежки дейности". Бившият кмет на "Южен", който е от партията на ВМРО, коментира пред „Марица“, че се чувства комфортно в новия си стол. 

„Поканен съм в качеството ми на експерт и на човек, който има достатъчно познания. Аз самият направих уточнението, че за политика и политическа ситуация в общината няма да говоря. Не съм бил част от този процес. Относно това как се чувствам, има неща, които трябва да изясня за себе си, имам доста опит, който мога да ползам. Това е една община, която, какво всяка друга, има своите проблеми, очакващи решение. Ресорът, за който отговарям - "Образование, култура, спорт, младежки дейности", е доста отговорен и тежък. В следващите месеци и години ще има много работа, но по-категорична оценка ще мога да дам след определен период от време, когато ще мога да кажа, че изцяло съм обхванавал всички ресори“, коментира Инчев предизвикателствата на новия пост.  

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

СДС

СДС

22.07.2020 | 16:24

Толкова е тежък ресора, че в последните 10 години нямаше ресорен кмет

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?