Следвайте ни

Назначиха Борислав Инчев за зам.-кмет в Община "Родопи"

viber icon

Борислав Инчев е третият зам.-кмет в Община "Родопи". Той поема ресора "Образование, култура, спорт, младежки дейности". Бившият кмет на "Южен" е от партията на ВМРО. Той дипломиран магистър по финанси и кмет от миналия мандат на район "Южен".

"Ще разчитам на знанията и уменията си, за да се справя с работата. Радвам се, че съм част от екипа на Община "Родопи", защото разсъждаваме в една и съща посока и виждаме едни и същи прекрасни перспективи за развитието на общината”, каза при представянето си новият заместник-кмет. 

Община “Родопи” е една от най-бързо нарастващите общини в региона. Само за времето на извънредното положение до момента населението се е увеличило с над 3 хиляди души,като 900 от тях са в село Марково. С това нарастват и образователните проблеми в общината, коментира кметът Павел Михайлов. 

„Борислав Инчев е изключително уважаван е от мен и се надявам да се впише добре в екипа ми. Ще се стремим заедно да направим така, че образованието да излезе водещ приоритет в моя мандат. Убеден съм, че това ще се случи", каза Михайлов. 

Той оповести, че в общината има нужда от разширяване на детските градини и училищата. Една от най-важните задачи, която си поставя новото ръководство на „Родопи” е изграждането на нова детска градина в село Браниполе. Проектът е за близо 4 милиона лева и вече е представен в Министерството на образованието. Новата детска градина ще реши проблема на три села в общината – Браниполе, Брестник и Белащица. 

Изцяло новопостроена сграда, предназначена за  ясла ще посрещне най-малките жители на село Ягодово още този септември. Две детски градини ще бъдат санирани това лято – в Устина и село Първенец. В момента текат ремонти в детските заведения в Крумово и Брестовица.

Около 1200 деца посещават детските градини в община „Родопи” във всички 12 заведения на територията на населените места, информира Владимир Маринов, заместник-кмет в общината.  И в свой стил се пошегува, че първата заплата в община "Родопи“ трябва да отиде за почерпка на колектива.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

Тюркмен, Рогош, Хисаря до кога

Тюркмен, Рогош, Хисаря до кога

11.07.2020 | 12:24

От кое село е Инчев. Къде ще среща погледите на съседи, роднини и приятели, да му поставят въпроси и искания за селата си. Михаилов ЗАЩО?

Отговори
4 0
Рогош

Рогош

11.07.2020 | 10:23

Поредния човек, който няма нищо общо със селата от Родопи, а ще решава . Какво му дреме за Брестник и Оризаре на този, ако изобщо знае къде са. Поредния гастрольор, отхвърлен от друга община.

Отговори
3 0
Точно казано

Точно казано

11.07.2020 | 11:03

Георги Цанков който не живее в нашата община Родопи натресе Инчев който не живее тук да ни управляват и решават вместо нас. Където има далавера там е Георги Цанков!

Отговори
4 0
Знаещ

Знаещ

11.07.2020 | 09:21

Новият кмет от БСП в Родопи толкова разду с нови назначения че се наложи и взеха съседна до общината сграда под наем ! Разхищение и охолство .

Отговори
5 0
Мадам лъжа

Мадам лъжа

10.07.2020 | 19:09

Изключително лош и ненужен ръководител е Инчев, явно пак е сложен на хранилка, нормално е БСП да го приюти. Лош човек, ненужен за Пловдив. Този и Здравка са пагубни за града - само лакомия от тях.

Отговори
6 2
Сандо

Сандо

10.07.2020 | 17:53

Неуспешен кмет на Кичука, надменен, без отношение към обикновените хора, лаладжия, не изпълнява поети ангажименти, иначе е надъхан кариерист. Родопи няма да имат полза от него.

Отговори
10 1
Батко

Батко

10.07.2020 | 16:14

Тоя нали беше много опозиция, ама трябва и да се яде, нали.

Отговори
8 0
факън трол

факън трол

10.07.2020 | 14:01

Добре че беше той в район Южен да се направи някоя детска площадка, за да си играят децата ви тролове мръсни!

Отговори
2 8
смях

смях

10.07.2020 | 14:00

В родопи ташаците на кмета Михайлов крепят ДПС и ВМРО!

Отговори
9 1
Кети Полякова

Кети Полякова

10.07.2020 | 13:25

На този накадърник пак му намериха постче, цял живот са на хранилка с жена му в библиотеката.

Отговори
10 2
ИВЧО

ИВЧО

10.07.2020 | 13:19

ТОЗИ НЕКЪДЪРНИК И АЛЧЕН ТИП НАПРАВИ "МНОГО" ЗА ЮЖЕН , ДАВАШЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ НА КИЛОГРАМ И СЕГА СМЕ ЕДНО ГЕТО!!! СЕГА ЩЕ РАЗПРОДАВА ОБЩИНСКИ ЗЕМИ В РОДОПИ - БРАВО ДОБРЕ СА ГИ ИЗМИСЛИЛИ ЗАЛЯЗВАЩИТЕ МАКЕДОНЦИ!! НЕКАДЪРНИК!, ТАКИВА ГИ НАДРОБИ В ЮЖЕН, ЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ !

Отговори
13 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?