Следвайте ни

Белащица иска аптека и канализация

viber icon

Празникът „Св. св. Козма и Дамян” събра десетки миряни в двора на едноименната църква в родопското село Белащица вчера. Светата обител, която носи името на светите безсребреници-лечители, отбеляза храмовия празник.

Специални гости на тържеството бяха кметът на община „Родопи” Павел Михайлов, заместникът му Владимир Маринов и председателят на общински съвет „Родопи” Георги Цанков. Гостите бяха посрещнати от кмета на селото Костадин Николов и общинските съветници от Белащица.

С радост и благодарност за проявеното внимание хората в селото посрещнаха общинското ръководство на „Родопи”. И използваха срещата, за да споделят своите проблеми - Белащица е едно от големите села в общината, но няма аптека. Изграждането на канализация трябва да е една от основните задачи, с която да се справи новият екип на „Родопи”.

„Ремонтите в селото тепърва предстоят. Освен асфалтиране на улици, предстои изграждане на видеонаблюдение, ще има зона за безплатен WIFI достъп до интернет, работи се и по проекта за канализация на селото”, коментира кметът Павел Михайлов. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?