Следвайте ни

Авиобазата в Крумово става на 59, празнува без гости

viber icon

Утре 24-та Авиационна база – Крумово става на 59 години.  През 1961 година е създадена първата вертолетна авиационна част в България – 44-ти вертолетен авиационен полк, чийто наследник днес е авиобазата.

Годишнината ще бъде отбелязана в сряда, на 28 октомври, от 11.00 ч. на територията на военното формирование. Празникът ще започне с тържествен строй, приветствия и четене на заповеди за награждаване на военнослужещи и цивилни служители за постигнати отлични резултати при изпълнение на служебните задължения. Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на загиналите летци и авиационни специалисти от военно формирование 32040. След това ще има статичен и динамичен показ на авиационна техника.

Събитието ще се проведе при спазване на всички приети заради пандемията от коронавирус COVID-19 противоепидемични мерки. Поради усложнената епидемична обстановка на празника няма да се допускат външни лица, съобщават от авиобазата. 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?