Следвайте ни

Асфалтират улици за 500 000 лв. в Стамболовско

viber icon

Ремонтите в община Стамболово продължават с  рехабилитацията на улици в 6 населени места. Администрацията на Мухлис Сербест е обявила поръчка за 518826 лв. а ремонтите ще са в Стамболово и  Кладенец,  Кралево,  Гледка,  Долно Ботево,  Малък извор.  

3 улици ще се ремонтират в Кладенец, където се предвижда оформяне на легло, полагане на основа от трошен камък, асфалтобетон и  стоманобетонна предпазно ограда . Подобниш ще са ремонтите и в Гледка о Кралево, както и востаналите села.

Така това лято ще текат  ремонти из Общината, чиито пътища не са в добро състояние, а много туристи я посещават. В много населени места липсват табели и шофьорите  не могат да се ориентира къде се намират.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?