Следвайте ни

Супер: Автокино за електромобили на минути от Пловдив

viber icon

Уникално по рода си събитие - автокино за електромобили, организират от АББ България в клона им в Раковски, до Пловдив.

Така от компанията отбелязват Световния ден на електромобила - глобално движение за стимулиране на напредъка към бъдеще на мобилност с нулеви емисии. Събитието е планирано на 11 септември, събота, и ще събере на едно място водачи на електромобили от Асоциацията на собствениците на електромобили в България (АСЕБ). След това ще има филмова вечер с безплатен достъп за всеки собственик или шофьор на електромобил в България.

Събитието ще се проведе на територията на завода на АББ България - в гр. Раковски, където ще бъде осигурен достъп на над 100 автомобила за киновечерта. Осем АС зарядни устройства на AББ и едно DC бързо зарядно устройство ще бъдат на разположение за зареждане на електрическите превозни средства на гостите по време на събитието.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Митко

Митко

02.09.2021 | 15:21

Еии кво ли не измисляте за да ви копуваме колита нее благодаря караите си ги вие токовите изделия на мен само ламарина не ми трябва пък за подръжката да не говорим аз на кола на ток никога няма да се доверя да патувам на дълги разстояния а и никота няма да си купя такава

Отговори
0 0
Кино

Кино

01.09.2021 | 23:48

Тази фирма може да го направи това е добре, ама ние другите къде да гледаме кино освен в къщи. Като клиенти на продукти на тази фирма и ние трябва не що гледаме, ама няма как да стане, че защо да купувам тогава.

Отговори
0 0
Стока

Стока

01.09.2021 | 23:40

Явно на тази фирма много и върви стоката и има средства за това, ама ние с другите коли ще гледаме TV в къщи. Не е ли момента да помислим какво купуваме и парите от печалбата да отидат и при другите автомобилисти. В крайна сметка всички клиенти закупили продукти на тази фирма може да се възползват от подобни мероприятия, тук нещо не е до обмислено, много учени хора ама все не е как то трябва.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?