Сръбската рокгрупа ALOGIQ и Графа ще радват Димитровград

 

Разнообразни събития ще радват жителите на Димитровград тази година във връзка с отбелязването на 71 години от създаването на града. Празниците ще започнат на 25 – и август.

 Първата проява ще бъде  на плувен комплекс „Раковски”, където от 11.00 ч. ще се проведат мото игри. След това силни мъже ще премерят сили в турнира по канадска борба, който е с най-големият награден фонд за страната и се организира съвместно с Българската федерация по канадска борба. 

Вечерта ще има зрелище от мото каскади. Ефектното шоу ще радва почитателите на бул. “Д.Благоев”. Любителите на рока пък ще куфеят на грандиозен концерт на басейна на популярната сръбска група "ALOGIQ".

За малчуганите на 26 август по алеята на бул."България" ще има детско парти. Неделната вечер ще продължи с българското кино на пл."Поезия". Там ще бъде прожектирана популярната българска комедия "Топло" с участието на Наум Шопов и Стефан Данаилов. Преди излъчването на филма почитателите ще могат да чуят популярни парчета от емблематични български филми в изпълнение на Забавно-духов оркестър. 

 За хората от третата възраст също е помислено. На следващия ден от 20:30  ч. ще има концерт в парк “Марица”.

Музикалната програма продължава с пълна сила.  За публиката, която обича попфолка ще има изпълнения и на Райна и Борис Дали на 30 този месец. Ансамбъл "Пирин" също ще се появи на сцената напл. “ България”.

Ще има Пиано бар на открито с участието на кубинката Ире Васкес и нейният бенд в първия ден от септември. Концерт Графа ще бъде гвоздеят на следващия ден, когато е празникът на града.

През всички дни от програма ще има състезания и за почитателите на спорта. Те ще могат да се включат в няколко традиционни турнира. Изложби в Исторически музей и библиотеката също са предвидени за любителите на културата.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?