Следвайте ни

Погром в Раковски и Брезово след мощната буря СНИМКИ

viber icon

Апокалиптична картина в района на Раковски и някои от селата в община Брезово след мощната буря вчера вечерта. Има изкоренени и изпочупени дървета, както и огради. 

Едно от най-засегнатите села е Чоба. Кметът Йордан Михайлов е публикувал снимки от гнева на природата. Преминалата през населеното място буря е повалила няколко дървета. Самият кмет е почиствал шахти и е махал клони от пътното платно до късно. На територията на Раковски природата също е била безпощадна. Кметът на общината написа в социалната мрежа: 

"След намесата на органите на МВР и ОПБП пътищата са проходими. Отработени са всички сигнали. Моля минавайте с повишено внимание по булевард "Г.С.Раковски", кв. "Ген. Николаево" в района на ДГ “Иглика”, към момента има паднало дърво, което не може да бъде махнато поради контакт с кабели. Пътят все пак е проходим".

Днес ще бъде отработена аварията и ще се почисти изцяло уличното платно, става ясно от думите му. 

Предстои да се опишат нанесените щети. 

В следобедните часове днес също се очакват бури и градушки, поне според прогнозите на синоптиците. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Голямата Глава

Голямата Глава

27.06.2021 | 12:24

Станишев е виновен

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?