Следвайте ни

Победителят в канадска борба взема 150 лв. в Димитровград  

viber icon

Различни спортни турнири ще съпътстват празниците на Димитровград, като започват от 26 автуст. 

Турнири по футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис на корт ще дадат възможност на димитровградчани и гостите за празника на града да се състезават за награден фонд и медали. 

Записванията ще бъдат на място, непосредствено преди началото на състезанието, с изключение на това по футбол на малки врати. Записването  и жребият за срещите ще се проведат на 23 август  от 18.00ч. в Спортна зала "Младост. Поради големия интерес срещите ще започнат от 26 август, а финалът е планиран за 30 август  на стадион "Раковски".

В съботния ден от празничната програма, на 31 август, от 9.00ч. на кортовете ще стартира и традиционният турнир по тенис на корт. 

Състезанието по канадска борба за бодибилдинг маниаците и любителите на силовите спортове ще бъде същия ден от 11.30ч. на спортен комплекс "Раковски". Там на професионална маса кандидатите ще мерят мускули в зрелищни битки под съдийството на лицензирани съдии от Българската федерация по канадска борба. Наградният фонд е най-големият такъв за България и събира желаещи от цялата страна. За първо място – 150 лв., второ - 100лв. и трето - 50лв. Желаещите ще се състезават в три категории - до 75кг, до 85кг и над 85кг. 

На 01 септември от 18.00ч. в обновения училищен двор на ПЕГ "Д-р Иван Богоров" ще се проведе турнир по стрийтбол мъже и жени, момичета и момчета.  
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?