3906

Патрулка и кола с деца се сблъскаха в Раковски

Патрулка и кола с деца са се сблъскали в Раковски. Случката е от вчера, става ясно от публикувано видео в социалните мрежи. 


Клипът съдържа самата разправия, провокирана от катастрофата. Шофьорката на колата обяснява, че полицаят е карал посредата на тясната улица, а не в крайно дясно. Въпреки че има достатъчно място, последвал удар, от който паднала бронята на движещото се срещу патрулката возило. 


"Ето, полицията в Раковски обвинява нас и се оправдава. Уплашиха две малки деца и бременни жени", пише в публикацията в социалните мрежи.


"Какво направихте? Вие се качихте върху нас! Виж къде сме спрели ние, вижте вие къде сте", казва ядосаната жена на двамата униформени. 


Младият полицай й отговаря, че ще я арестува и че му пречи да върши работата си. "Добре, искам да ме арестуваш. Стресирахте нас и децата", крещи шофьорката. 


На видеото се вижда, че нейната кола - Опел, се движи крайно дясно на улицата, до тротоара.


Случката провокира полемика в социалните мрежи. По-голямата част смятат, че патрулката е в грешка. 

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 4 оценки
3.5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Иво

Иво

17.04.2024 | 21:05

Гледах клипа. Виновни мутро-милиционери гледат като пос*Ани. Направо не е истина. Най-вероятно полицаят е дрогиран или пиян. Не може да е толкова неадекватен и да кара така по средата срещу другата кола

Отговори
6 0
Гошо

Гошо

17.04.2024 | 20:25

Бананова република без да има банани.Мъка

Отговори
5 1
Той

Той

17.04.2024 | 19:22

Тези цигани калайджии, са доказани престъпници.Преди месец счупиха колата на един човек в подобен инцидент. Хулиганства, измами при ремонт на покриви, над стари хора.Пълни паразити.

Отговори
3 6

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?