Следвайте ни

Обвиниха в умишлено убийство кипъреца от Болярино

Кипърският фермер Димитриос Пириллис, който прегази с джипа си крадец в собствената си нива, е обвинен в умишлено убийство.

Днес Окръжeн съд – Пловдив ще поиска от прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо  60-годишния Пириллис, привлечен като обвиняем за причиняване на смърт при умишлено пътнотранспортно произшествие край с. Болярино, област Пловдив.

 Срещу кипърския гражданин е повдигнато обвинение  за това, че на 11/12 май 2019 г., в землището на с. Болярино, област Пловдив, местност Крушака, при управление на товарен автомобил, марка „Форд“, модел „Рейнджър“, нарушил правилата за движение по пътищата и е допуснал пътнотранспортно произшествие, вследствие на което умишлено е причинил смъртта  на 30-годишния П.Г. – престъпление по чл. 342 ал. 3 буква „В“ във вр. чл. 343 ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

Бубу

16.05.2019 | 10:42
2 0

Човека не е виновен било му е „дошло до гуша„ от набезите на циганите, не трябва да бъде съден строго.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?