Следвайте ни

Трагедия! 17-годишно момче се удави в язовир край Пловдив

viber icon

17-годишно момче на име Ганчо загина в язовир край пловдивското Момино село, съобщиха за „Марица“ от Областната дирекция на МВР. 

Случката се разиграла на 4 юни, но за смъртта на момчето се разбира на следващия ден. 

На фаталната дата четири момчета и момиче от село Борец решили да отидат до язовира и да купонясват. Направили си пикник и прекарали там целия ден. Привечер решили да навлязат във водата и да се изкъпят.  

На Ганчо му прилошало и започнал да се дави, останалите от компанията се уплашили, побягнали и не казали нито дума за случилото се на своите близки. 

На следващия ден, след като малкия Ганчо не се прибрал, 25-годишният му брат подал сигнал в полицейското управление в Раковски, че е изчезнал. Помогнал на униформените като споделил, че Ганчо му е казал, че ще ходи на язовира с приятели. След това братът намерил раница, дрехи, телефон и колело на мястото на трагедията. Повикани са водолази, котио да търсят тялото, но в неделя сутринта, малко преди идването на подводните специалисти, тялото на 17-годишния Ганчо изплувало на повърхността. 

Удавилото се момче е от ромски произход, живеело е в бедно 10-членно семейство, има 7 братя, съобщиха още от пловдивската полиция. 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?