46

Мария от Белозем грабна 6 бона в "Сделка или не"

Мария Ефтимова от пловдивското село Белозем успя да спечели точно 5999 лв. след страхотна игра в шоуто “Сделка или не”. Младата дама започна своята игра с кутия номер 17. След като отхвърли първата оферта на Банкера от 2500 лв., Мария получи предложение за смяна на кутиите. Тя смени своята с кутия номер 9. Последваха оферти от 2999 лв. и 5000 лв., които участничката отхвърли. Банкера обаче успя да я изкуши с 5999 лв., които тя прие.

Във финалните две кутии се криеха сумите от 250 лв. и 25 000 лв. За съжаление, на Мария точно в кутия номер 9 се оказаха 25 000 лв., които тя можеше да спечели, ако не беше продала кутията си.

Въпреки това младата участничка от Белозем е изключително щастлива от спечелената сума и от възможността да участва в новия сезон на шоуто с водещ Ненчо Балабанов. Освен това Мария успя да впечатли и зрителите, които се изказват ласкаво за играта й. "Представи се супер! Мария, бъди все така весела и винаги с усмивка бори трудностите! Браво!", гласи само един от коментарите във връзка с участието й.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?