Следвайте ни

Измериха температурата на Ангел Кунчев в Стряма ВИДЕО

viber icon

Главният здравен инспектор Ангел Кунчев разгледа цеха за производство на конфитюри в Стряма. Преди да влезе в цеха, на входа му измериха температурата - оказа се нормална. След това всички посетители си сложиха предпазни манти, ръкавици и калцуни.

Собствениците на фабриката Георги, Николай и Цветан Жекови обясниха, че на всички работници се раздават на входа предпазни средства. Производството е напълно автоматиризано и днес произвеждаше конфитюри за САЩ. Обикновено работят 60 души персонал, а сега след като са намалени доставките, хората са редуцирани до 30-35.

Ангел Кунчев разпита подробно как е организирано произвоството и се впечатли от стерилната обстановка, модерното оборудване и организацията на работа. Фирма "Цима" изнася за Япония, Израел, европейски страни.

Имате ли проблеми, попита Ангел Кунчев. Собствениците споделиха, че в началото е имало огромно забавяне с транспорта, но сега се стараят да оцеляват. Допълниха още, че 1-2 месеца ще издържат. С Ангел Кунчев бяха областният управител Дани Каназирева и шефката на РЗИ д-р Ваня Манчева.

снимки: Атанас Кънев

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?