Следвайте ни

Футболен турнир с кауза в Димитровград

5 аматьорски клуба от региона ще подкрепят лечението на 7-годишният Ангел Гачев от Харманли

viber icon

Благотворителен турнир по мини футбол се организира на 1 и 2 декември 2018 г. в Димитровград. Началото е от 12:00 часа. Надпреварата ще се проведе на изкуственото игрище на стадион „Раковски” и в нея ще участват пет отбора. От Димитровград ще се включат Кво да ви кажа, ДГ*, ПИМ. От Хасково ще участват Мама ураган, а от Харманли - Герганин извор (Бисер).

Каузата, която ще подкрепят играчите е за лечението на 7-годишният Ангел Гачев от Харманли. Детето страда от сарком на меките тъкани, а диагнозата е поставена през ноември 2017г. След проведено лечение болестта е овладяна, но при контролен преглед през октомври тази година е установено, че има рецидив. Затова семейството се нуждае отново подкрепа. Всички събрани до момента средства са изразходвани за имунотерапия на детето. Хранителните добавки, които Ангел приема за месец струват над 1000 лв.

И миналата година отбори по мини футбол от Хасковска област  организираха благотворителен турнир в Димитровград. Той бе в подкрепа на две нуждаещи се от лечение деца - Радост и Габи. Тогава бяха набрани близо 1 700 лв. Идеята на инициаторите е надпреварата да стане традиционна за началото на декември.
Всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез дарителската сметка на детето:

 

„Банка ДСК“ клон Харманли

BIC: STSABGSF Титуляр: Ангел Ангелов Гачев

IBAN: BG52STSA93000025003523

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?