49

Драма: Млада жена почина при трансплантация във Виена, не могат да приберат тялото ѝ

Млада жена, която живее в Раковски, е починала при трансплантация на бял дроб във Виена. Семейството ѝ обаче няма необходимите средства, за да прибере тялото ѝ и да я погребе на родна земя, съобщи в социалните мрежи съседка. Тя инициира кампания за събиране на средства, за да помогне това да се случи. Необходимата сума за трнспортиране на тялото е минимум 5000 евро, отделно ще трябват средства и за самото погребение. 

"Скъпи съграждани от Раковски. Обръщам се с молба към всички вас за помощ. Таня Боргоджийска моя комшийка е починала по време на операция при смяна на бял дроб . Моля, който има воля и средства да задели, за да може да я прибере семейството ѝ да изпълни ѝ последното желание - да бъде погребана на родна земя. Благодаря предварително на всеки, който реши да помогне", гласи постът на съседката Лиляна Славова. 

Ще бъдат поставени кутии за събиране на средства в множество търговски обекти в Раковски. Отделно днес ще бъде публикувана и банкова сметка, където също всеки желаещ ще може да се включи в кампанията за подпомагане на семейството на Таня да си върне тялото ѝ и да я погребе. Жителите на Раковски скърбят за загубата. 

Екипът на "Марица" изказва съболезнования на близките и семейството! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?