Следвайте ни

Депутатът Младен Шишков от болницата: 14-и ден съм като в сън с COVID-19

viber icon

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков вече пети ден е в болница заради Covid-19. Във Фейсбук той разказа как се чувства и защо се е наложило да постъпи в лечебното заведение. Ето какво написа Шишков на страницата си и пусна снимки от отделението:

Още ли се питаме къде е КОВИД?
Ето го, днес, тук, сега. Навсякъде около нас. Неканен, ненужен, излишен. Но наличен.
След 9 дни домашно лечение, се оказа, че нещата не са толкова прости. Температурата не спадаше и се наложи да премина на венозни антибиотици под лекарско наблюдение в болница.
Не исках да афиширам публично състоянието си, защото смятам, че е твърде лично.

Но като публична личност нямаше как да го прикривам, няма и смисъл вече. Не исках да провокирам нито състрадание, нито пък да давам хляб на хейтърите и мангър поклонниците. Но фактите са факти, не че има какво да се каже. Освен, че вече 14 ден съм като в сън. Особено от първите 9 нямам никакъв спомен. Освен чувството за непрекъснато преминаване на валяк през теб.


Преди време един познат ми каза, че било гадна работа. Не е гадна - отвратителна е.
В заключение, но най-важното. Дълбок поклон пред медицинските лица! Те не са хора, те са свръхчовеци в скафандри. Терминът “герой” е най-малкото, което може да се каже за тях. Непрекъснато са в готовност за помощ, не щадят сили, енергия, здраве. И не, не защото съм “специален”. Пред никой не съм афиширал длъжността си. Настанен съм в стая с още 5 мъже, аз съм най-младият. Отнасят се еднакво с всички нас. Дори и със 80 годишният бай Неделчо, който е голям сладур, но непрекъснато прави бели. Хора са. Големи! Вярвам в българското здравеопазване! Вярвам в българските медици! Поклон!
П. С. Реплика от стаята: Сто тояги на голо за Мангъров. Като си почине още сто.
От пациент, който не е особен привърженик на властта.
Бъдете здрави приятели! Бог да пази България!

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

дии

дии

11.11.2020 | 14:18

На първата снимка изглежда доста весел. С какво ги лекуват в тая болница та са толкова доволни и усмихнати? Пу да не му е уроки, добре е загладил косъма.

Отговори
4 1
Чита

Чита

11.11.2020 | 14:11

Как прилича на Джонсъна тоя само!

Отговори
4 1
Нека ве

Нека ве

11.11.2020 | 13:14

Да умира мутрата шебек Що душици е загробил да се докопа до дипутат

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?