Следвайте ни

Честит празник, димитровградчани! 

Градът на мечтите става на 72 г. с  уникално лазерно  4D шоу и супер групата „Фондацията“ 

viber icon

Димитровград, Градът на мечтите вград, празнува днес 72 години от създаването си. 

На 2 септември 1947 г. с указ на Министерския съвет селата Раковски, Мариино и Черноконево са обявени за град с името Димитровград. В изграждането му участват 50 000 бригадири, които пристигат от 963 населени места. 

Уникално лазерно 4 D шоу, което ще бъде показано за пръв път у нас, ще могат да наблюдават довечера жителите и  гостите на града на площад “България”. Светлинната феерия ще бъде подсилена от пироефекти и ще продължи 9 минути. Зрителите ще се намират в центъра на шоуто, заради което на площада ще бъдат издигнати 4 кули. Там ще бъде и супер групата "Фондацията". Тя ще поднесе на зрителите последния си култов проект на Кирил Маричков. Заповядайте за да бъдете част от уникалното шоу,  канят от общината. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?