Следвайте ни

Частен съдебен изпълнител продава фурната в Белозем

viber icon

Частен съдебен изпълнител продава фурната в с. Белозем и прилежащите й площи. Собственик на имота е „Бакери“ ЕООД, с управител Никола Ангелов. Началната цена, от която ще стартира публичната продан е в размер на 160 383 лв. Целият терен е с площ 1886 кв.м., от които 492 кв. масивна сграда, в която е разположена фурната и масивен склад от 27 квадрата.

Имотът се продава заради борчове на собственика. Въпреки производството и търговията с продукт №1 за българина, търговската дейност на фурната не е на цветущо ниво. По данни на ДАКСИ, след 2012 г., която е била най-силна по отношение на продажбите - 964 хил. лева, приходите са падали година след година, като последно декларираните през 2018 г. са в размер на 4 хил. лв.

Никола Ангелов е участвал в управлението на Спортен клуб по източни бойни изкуства „Рефлекс“ в Белозем, както и на местния  футболен клуб „Вихър“, но вече няма участие.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?