32

Звездни актьори гостуват в Пазарджик с "Лъжи ме, обичам те"

Любими актьори, познати на публиката от успешните си участия и на сцена, и на екран, гостуват в Пазарджик с постановката "Лъжи ме, обичам те" от Алън Ейкбърн на Театър "Бонини". Пазарджишкото артистично семейство Светлана и Христо Бонини влизат в роли редом с Герасив Георгиев-Геро, Стефания Колева, Бернарда Береану и Димитър Живков. Преводач на пиесата е Златна Костова, художник - Николай Николов, а режисурата е дело на Малин Кръстев. Представлението ще бъде на 1 юли от 19,00 часа.
Алън Ейкбърн е известен като "най-жлъчният съвременен комедиограф", с многопластова ирония, хумор и тъга, вплетени в над 75-те му пиеси, които го правят един от най - успешните и популярни драматурзи в страната и по света.
#лъжи ме #обичам те е перфектна поредица от ситуации представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на тази комедия.
Създадена през 60-те години на миналия век, днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера, преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.
Това, което следва, е смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор.
В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта.
Билетите вече са в продажба на касата на Драматично-кукления театър "Константин Величков". Събитието е част от програмата на фестивала "Арт Идея - Арт Алея".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?