32
Следвайте ни

Здравното министерство награждава медици за успехи при ваксинацията

viber icon

На специална церемония ще бъдат  връчени официални грамоти на Министерство на здравеопазването на работещи в имунизационни кабинети и общопрактикуващ лекар от област Пазарджик. Отличията са за  висока активност, професионален ангажимент и постигнати резултати, при реализацията на имунизационната кампания на Република България за ваксинация срещу COVID-19.

Събитието ще се проведе утре, 21.09.2021 г. /вторник/, от 11.00 ч., в Приемна зала на Областна администрация Пазарджик, при спазване на всички противоепидемични мерки и е открито за журналисти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Хахаха

Хахаха

20.09.2021 | 18:36

Какви успехи бе ? Какви ? Освен да крадат пари , други успехи нямат . Нямаш положителен PSR и си болен умираш пред болницата . Имаш положителен умираш вътре . Време е за застраховка персонална медицинска отговорност . Да няма : сега ще проверим , ще проучим , ще замажем , ще му спрем правата за една година . Колегата много съжалява . При лекарска небрежност , да се отнемат правата доживот и да плаща обезщетение на пострадалия пациент или на негови роднини при настъпила смърт***

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?