32

Затварят за ремонт част от пътя Пазарджик-Пещера-Батак

В първия работен ден от идната седмица се очаква да започне очакваният с години ремонт на пътя Пазарджик-Радилово-Пещера-Батак. Това съобщи кметът на Пещера Йордан Младенов. Родопската община е получила уведомително писмо от АПИ, в което се казва, че строителството ще продължи до есента. Шосето междувременно ще бъде затворено по отделни отсечки, скоро ще бъдат оповестени и обходни маршрути.

Искам да ви информирам, че дълго очаквания ремонт на Републикански път Пазарджик- Радилово-Пещера- Батак вече са на финалната си права, написа Младенов.
Получих уверение, че ремонтните работи на пътния участък започват на 23 май 2022г.
Радвам се, че по мое настояване пътните участъци в с. Радилово и гр. Пещера са включени в ремонтните дейности. Ще бъдат извършени ремонти на пътното платно, цялостна подмяна на асфалтовата настилка и подобряване на отводняването, нови бордюри, мантинели, пътни знаци и маркировка.
За въведената временна организация за движение ще ви информираме своевременно.
Призовавам ви да бъдете търпеливи, да спазвате създадената организация за движение по пътищата, за да може ремонтните дейности да се извършват в срок от фирмите изпълнители и без инциденти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?