Следвайте ни

Затварят клон на банка в Брацигово, общината търси решение

viber icon

От началото на август клонът на Общинска банка в Брацигово спира дейността си. За тов предупредиха от общината в родопското градче, като поясниха, че търсят алтернатива. От местната власт са изпратили и писмо с молба за съдействие до Асоциацията на банките в България.

Ето какво гласи писмото на кметицата на общината Надежда Казакова:

Скъпи съграждани,

Във връзка с обстоятелството, че от началото на месец август 2021г. „Общинска банка" АД преустановява дейността на своя клон в град Брацигово, Общинска администрация Брацигово Ви уведомява, че се полагат съществени усилия в стремежа да бъде осигурен достъп на жителите на Общината до банкови услуги, предоставяни в банков клон на територията на град Брацигово.

В тази връзка са предприети конкретни действия, изразяващи се в осъществяване на кореспонденция с по-голямата част от банките в България, като същите са поканени на разговори с цел намиране на решение на създалата се ситуация.

Също така е изпратено писмо с молба за оказване на съдействие до Асоциация на банките в България.

Ще продължим да полагаме усилия за да бъде намерено решение, което да е в интерес на населението на Община Брацигово.

 

С УВАЖЕНИЕ,

НАДЕЖДА КАЗАКОВА

КМЕТ НА ОБЩИНА БРАЦИГОВО

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

пешо

пешо

15.07.2021 | 14:36

а може би е време да се закрие и община брацигово

Отговори
2 2
Родолюбец!

Родолюбец!

15.07.2021 | 12:27

Тези Гербави Калинки, окончателно сложиха край на хубавото градче! С тези заслуги към историята, с минералната вода и природата, това китно родопско градче трябваше да се развива а не да се затрива!

Отговори
7 0
Поп Сокол!

Поп Сокол!

15.07.2021 | 19:23

Първата във България Архитектурно Строителна Школа е създадена във Брацигово през 1843г!Брациговските майстори са построили в Пливдив Църйвата Св. Марина, Св. Димитър, Св. К. и Елена, Католическата катедрала, часовник кулата на Сахат тепе, много къщи в стария град, много масзи и дюкяни по главната......! Много църкви и в Пазарджик, Карлово, Калофер..... София и цяла България! Това градче даде на България Българския ЯнХус, героя Васил Петлешков организатор и вдъхновител на Априлското възстание умрял на кладата с думите "Сам съм други няма аз водих, аз заповядах други не търсете"! Този град герой не заслужава тази своя участ фа го управляват невежи, некултурни и ограничени хора! Зствориха и унищожиха Строителния техникум, пред закриване е на гимназията,унищожиха минералната баня, разпродадоха на безценица Дамова къща......, сега затварят и единственната банка! Ако това се случи, това безумно ръководство да подава иставка и да си тръгва БЕЗАБАВНО!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?